Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023

 
 
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕΕ

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων από τον ΟΑΕΕ υπηρεσιών στους Ασφαλισμένους και Συνταξιούχους, οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες δίνουν την δυνατότητα για :
  • Εκτύπωση Βεβαίωσης Εισφορών Ασφαλισμένου
  • Εκτύπωση Τρίμηνου Ενημερωτικού Σημειώματος Συντάξεων
  • Εκτύπωση Βεβαίωσης Αποδοχών Συνταξιούχου
  • Παρακολούθηση της πορείας συνταξιοδοτικού αιτήματος
  • Πρόσβαση στον Ατομικό Λογαριασμό Ασφαλισμένου

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή με έναν από τους δύο τρόπους που παρέχονται:

Α) Εγγραφή μέσω του TAXISnet, όπου δεν απαιτείται η προσέλευση σε υποκατάστημα του ΟΑΕΕ για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.

Β) Εγγραφή όπου απαιτείται προσέλευση σε Περιφερειακό Τμήμα ΟΑΕΕ για παραλαβή κλειδαρίθμου για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.


Σύνδεση / Εγγραφή χρήστη

Για να πραγματοποιήσετε εγγραφή με οποιοδήποτε από τους δύο τρόπους ή για να πραγματοποιήσετε σύνδεση, αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πιέστε εδώ.


Ενεργοποίηση εγγραφής

Για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας, για την περίπτωση εγγραφής όπου έχετε παραλάβει κλειδάριθμο από Περιφερειακό Τμήμα ΟΑΕΕ, πιέστε εδώ.


Απώλεια

Για την περίπτωση που έχετε ξεχάσει το "Όνομα Χρήστη" ή τον "Κωδικό Πρόσβασης" σας, πιέστε εδώ.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ (σχετικά με Ανάκτηση χαμένου ηλεκτρονικού κλειδάριθμου , Θέματα εγγραφής , Ταυτοποίησης στοιχείων κ.τ.λ.) ενημερωθείτε απο τις Συχνές Ερωτήσεις-Θέματα Internet που βρίσκονται εδώ. Για οτιδήποτε άλλο επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του ΟΑΕΕ που βρίσκεται εδώ.