Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023

 
 
Δελτίο Τύπου 21/10/2011 - 10/21/2011

                                                                                              

                                                                                   Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011


 

Η ανακοίνωση στο Δελτίο Τύπου της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, που εκδόθηκε στις 17/10/2011 για τις αλλαγές στο άρθρο 33 του πολυνομοσχεδίου, δικαιώνεται με τη θετική εξέλιξη που υπήρξε για τις εργασιακές σχέσεις των γιατρών καθώς και του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού του ΙΚΑ, μονίμου και αορίστου χρόνου.

Αναγκαζόμαστε να το πούμε αυτό για όσους με μικρόψυχη προσέγγιση και με υστερόβουλα δελτία Τύπου συνεχίζουν να πανικοβάλλουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα και ο καθένας χωριστά.  

Απευθύνεται λοιπόν ένα απλό ερώτημα: Οι λύσεις δίνονται από τους απόντες και αυτούς που καταψηφίζουν ή από όλους αυτούς που προσπάθησαν για την εξαίρεση του προσωπικού του ΙΚΑ και την εξομοίωσή τους με τους συναδέλφους τους στο ΕΣΥ;

Συνεχίζουμε, παρακολουθούμε, υποστηρίζουμε την ολοκλήρωση του σχεδιασμού που έχει γίνει. Αυτό ας το έχουν στο νου τους οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ. 

 
                                                                 

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

                                                                   

 Γ. Βουδούρης