Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023

 
 
Δελτίο Τύπου 12/10/2011 - 10/12/2011

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Γεράσιμος Βουδούρης παρουσίασε στα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού, το οποίο συνεδρίασε την Τρίτη, 11/10/2011, το σχέδιο του ενιαίου κανονισμού παροχών με τις σχετικές παρατηρήσεις που έχουν γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον ίδιο, προκειμένου να το μελετήσουν και σε δεύτερη συνεδρίαση, όπως προβλέπει ο νόμος, να αποφασίσουν τις τελικές ρυθμίσεις που θα αφορούν τους ασφαλισμένους.

Ο Γ. Βουδούρης ανακοίνωσε επίσης ότι είχε δύο πολύωρες,  ιδιαιτέρως εποικοδομητικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής και μέλη των συλλόγων αυτών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα συναίνεσης και αποδοχής του σχεδίου λειτουργίας και δράσης του ΕΟΠΥΥ από τους δύο μεγάλους κλάδους και σύντομα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ υπογράμμισε δε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο έχει ως στρατηγικό στόχο την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και τον εξορθολογισμό των δαπανών καθώς και την αξιοποίηση και τη συνεργασία των επιστημόνων που θα συμπαρασταθούν και θα συνεργαστούν με τον Οργανισμό.