Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023

 
 
Δελτίο Τύπου 03/05/2011 - 5/3/2011

Κανονικά εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ από τα φαρμακεία της Αττικής.
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 3 Μαΐου στα γραφεία του ΟΑΕΕ με τον διοικητή του Οργανισμού Γ. Βουδούρη και τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕ, της ΕΣΕΕ, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών και των Ενώσεων των συνταξιούχων που υπάγονται στον ΟΑΕΕ σχετικά με την απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής να διακόψει από την περασμένη Δευτέρα 2 Μαΐου την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Ταμείου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνο Λουράντο ο οποίος αποφάσισε να αναστείλει την απόφαση του Συλλόγου και τα φαρμακεία της Αττικής να εξυπηρετούν πλέον κανονικά τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ. Σε επιστολή που επέδωσε στον διοικητή του ΟΑΕΕ, ο κ. Λουράντος υπογραμμίζει τον σεβασμό του προς το πρόσωπο  Γεράσιμου Βουδούρη και αναγνωρίζει τις συνεχείς και αξιόλογες προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση του Ταμείου για την εξόφληση των συγκεκριμένων οφειλών.


Από την πλευρά του ο διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Βουδούρης υπογράμμισε: "Στη δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα, το ζητούμενο είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, η λύση που βρέθηκε να σταματήσει δηλαδή η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων ικανοποιεί απολύτως και δικαιώνει τον ΟΑΕΕ ως προς τις κινήσεις που αποφάσισε να κάνει".