Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

 
 
Ο Διοικητής του ΟΑΕΕ στη ΓΣ της ΚΕΕ


Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2010, στα Ιωάννινα, παρέστη ο Διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, Γ.Βουδούρης.

Στην παρέμβασή του ο Διοικητής του ΟΑΕΕ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για τον εκσυγχρονισμό και τη διοικητική αναδιάρθρωση του Οργανισμού, την περιστολή των δαπανών και τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων, σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.


Ο Γ. Βουδούρης επεσήμανε τα πρώτα  θετικά αποτελέσματα της εφαρμογής της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στον Οργανισμό, τονίζοντας τόσο το οικονομικό όφελος, όσο και το σημαντικό πλήγμα που δέχεται κάθε προσπάθεια διαφθοράς.

Επίσης, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα και την ανταπόκριση των ασφαλισμένων στην τελευταία ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών «ΡΥΘΜΙΖΩ-ΚΕΡΔΙΖΩ», που πραγματοποίησε ο ΟΑΕΕ, τονίζοντας ότι οι συνεπείς ασφαλισμένοι παραμένουν η ισχυρή πλειοψηφία και πρέπει να επιβραβεύονται.

Νωρίτερα, ο διοικητής του Ταμείου επισκέφθηκε τις κεντρικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ στα Ιωάννινα και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους διευθυντές για την πορεία του Οργανισμού στην περιοχή.