Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

 
 
Επιστολή κ. Κωνσταντίνου Παπαθανασίου προς το προσωπικό του ΟΑΕΕ

 

Κυρίες και κύριοι,

 

     Απερχόμενος από τη θέση του Διοικητή του ΟΑΕΕ, την οποία υπηρέτησα πιστά για 2 χρόνια, θα ήθελα να απευθύνω εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όλους εσάς, τους συνεργάτες μου στο απαιτητικό έργο της Διοίκησης ενός μεγάλου και πολύπλοκου Οργανισμού, όπως ο ΟΑΕΕ. Μαζί, δώσαμε με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση, τη μάχη για την επιβίωση και την ανάπτυξή του.

 

     Εξασφαλίσαμε συνθήκες εργασιακής ειρήνης, με σεβασμό και αναγνώριση  της προσφοράς όλων εσάς, που αποτελείτε  την πρώτη ύλη του ΟΑΕΕ. Πορευτήκαμε, για την από κοινού υλοποίηση της προσπάθειας, για την ενδυνάμωση του Φορέα και την καθιέρωση του στην συνείδηση των πολιτών, ως  ισχυρού και βιώσιμου, με σαφή προτεραιότητα στον ύψιστο κοινωνικό του ρόλο..

 

     Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΟΑΕΕ, είστε εσείς και είναι ανεκτίμητο. Είμαι σίγουρος, ότι θα επιδείξετε τα ίδια άριστα στοιχεία και προς την νέα Διοίκηση.  

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Διοικητή κ. Γεράσιμο Βουδούρη, ο οποίος αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο έργο, εν μέσω ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών.

 

Σας ευχαριστώ πολύ.    

       

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΑΕΕ

 

           

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ