Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

 
 
Ανακοίνωση 16-4-2010

 

Συνάντηση μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου και υπηρεσιακών παραγόντων του ΟΑΕΕ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15-4-2010, στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, στο πλαίσιο των επαφών με ιατρικούς συλλόγους της χώρας. Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων συμμετείχαν, ο Διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Κ. Παπαθανασίου, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εμ. Καλοκαιρινός και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου κ. Γ. Στεφανάκης.

Η συζήτηση που ακολούθησε, διεξήχθη σε θετικό κλίμα , ενώ τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τα εμπλεκόμενα μέρη και ιδιαίτερα τα ζητήματα της συνεργασίας των ιατρών με τον Οργανισμό, καθώς και η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του στον νομό Ρεθύμνης. Ο κ. Γ. Στεφανάκης, αναφέρθηκε στα θετικά βήματα που έχουν γίνει στον τομέα των κριτηρίων επιλογής των ιατρών και ανέπτυξε τις θέσεις του Ι.Σ. Ρεθύμνου σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας με τον ΟΑΕΕ.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Κ. Παπαθανασίου, τόνισε την ανάγκη για ενιαίο κλάδο υγείας υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ο χρόνος για  την διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου λειτουργίας του πρωτοβάθμιου τομέα περίθαλψης.

Τέλος, συμφωνήθηκε με τον κ. Εμ. Καλοκαιρινό, η συνέχιση των συναντήσεων με τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους, με στόχο την διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων υπάρχουν.