Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

 
 
Αίθουσα Χρήστου Τριάντη


                                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  21/03/2011

Την μετονομασία της αίθουσας εκδηλώσεων του ΟΑΕΕ, από αίθουσα Ακαδημίας σε αίθουσα Χρήστου Τριάντη, ανακοίνωσε ο διοικητής του Οργανισμού, Γεράσιμος Βουδούρης κατά την ομιλία του στην παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου για τα έτη 2011-2013, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011.

Ο κ. Βουδούρης τόνισε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού προς τιμήν του τέως προέδρου των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, Χρήστου Τριάντη και σημείωσε:  «Η κίνησή μας είναι συμβολική στη μνήμη του αγωνιστή της δημοκρατίας και της εργασίας, για να δείξουμε ότι τιμάμε όλους τους εργαζόμενους και ευχόμαστε οι αγώνες του Χρήστου Τριάντη να βρουν συνεχιστές στους δύσκολους καιρούς που ζούμε».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η κόρη του Χρήστου Τριάντη, Ράνια Τριάντη,  η οποία στην ομιλία της ευχαρίστησε τον διοικητή και τα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού για τη συμβολική τους κίνηση και ευχήθηκε και εκείνη οι αγώνες του πατέρα της να βρουν άξιους συνεχιστές.