Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.OAEE εντάσσεται από 01/01/2017 στον ΕΦΚΑ. Ο διαδικτυακός τόπος του ΕΦΚΑ βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023

 
 
Δελτίο Τύπου 29/05/2009 - 5/29/2009

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκαν στη Λαμία, τα εγκαίνια. των νέων γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος, του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών από την Yπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά παρουσία του Διοικητή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Παπαθανασίου.

Στην τελετή παρέστησαν ακόμη, Βουλευτές και Δήμαρχοι της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι του εμπορικού-βιοτεχνικού κόσμου της Στερεάς Ελλάδας. Στις δηλώσεις της η Υπουργός κα. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα γραφεία του Ο.Α.Ε.Ε. Λαμίας που έχω τη χαρά να εγκαινιάζω, δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Ο.Α.Ε.Ε. της ήσσονος προσπάθειας αποτελεί παρελθόν. Επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι με σχέδιο, μέθοδο και όραμα μπορούμε να κάνουμε πολλά. Μπορούμε να αφήσουμε πίσω το παρελθόν.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης.» Από την πλευρά του ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Ε. κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, ανέφερε ενδεικτικά στην ομιλία του: «Εγκαινιάζοντας τον νέο μας χώρο σήμερα, κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την εξισορρόπηση του συμφέροντος των Ελλήνων πολιτών με τη διασφάλιση του μέλλοντος των φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

Προβλήματα υπάρχουν, ωστόσο εργαζόμαστε μεθοδικά για την πλήρη και ουσιαστική εφαρμογή του δικαιώματος της κοινωνικής ασφάλισης, με σταθερό αρωγό την Πολιτεία. Μαζί, βαδίζουμε για να κάνουμε τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών μία πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές».